Makaleler

Sosyal Medya Analizi için Kullanabileceğiniz En İyi 4 Araç
Sosyal Medya Analizi için Kullanabileceğiniz En İyi 4 Araç
Sosyal medya (social media) bir zamanlar sadece sanal arkadaşlar edindiğimiz bir yerdi ancak günümüzde her türden ve büyüklükten işletmenin kullandığı bir pazarlama kanalı hâline geldi. Dünya çapında 4,5 milyardan fazla sosyal medya kullanıcısı olduğu tahmin ediliyor ve bu da 4,5 milyardan fazla potansiyel müşteri demek. Dahası, pazarlamacılar sosyal medya kullanarak yalnızca erişim alanlarını genişletmekle kalmıyor, aynı zamanda çok düşük bütçelerle bile son derece etkili dijital pazarlama kampanyaları yürütebiliyorlar.
12 dakikalık
En İyi 5 Pazarlama Otomasyonu Aracı
En İyi 5 Pazarlama Otomasyonu Aracı
2023 yılında yürütülen bir araştırma, farklı sektörlerdeki işletmelerin yaklaşık %55’inin pazarlama otomasyonu uygulamaları kullandığını gösterdi. Bu oranın günümüzde daha da arttığını söyleyebiliriz ve yapay zekânın da kullanılmaya başlanmasıyla, pazarlama otomasyonu artık daha fazla şey yapabiliyor. Otomasyon uygulamaları kullanmak, pazarlama departmanınızın iş akışını düzene sokarak verimliliği artırmasını sağlayacak ve doğal olarak işletmenize de faydalı olacaktır. Ancak 2024 itibarıyla farklı özelliklere sahip çok sayıda pazarlama uygulaması bulunuyor. Peki hangisini seçmelisiniz?
12 dakikalık
En İyi 5 Müşteri Adayı Takip Programı
En İyi 5 Müşteri Adayı Takip Programı
Bugün müşteri kazanma konusunda size yardımcı olacak programlardan bahsetmek istiyoruz. Bu programları kullanarak, bağlantı kurmanız gereken müşterileri tespit edebilir, onları kazanmak için ne yapmanız gerektiği hakkında net bir fikir edinebilir ve onlarla kurduğunuz her etkileşimi potansiyel bir satışa dönüştürebilirsiniz. Doğru müşteri takip programı, başarılı olmanız için gereken zemini hazırlar ve zamandan tasarruf ederek etkili bir şekilde satış veya pazarlama yapmanızı sağlar. Burada paylaşacağımız müşteri takip uygulaması listesi sayesinde, 2024 itibarıyla kullanabileceğiniz en iyi seçeneklerin neler olduğunu görebilecek ve hızlı bir başlangıç yapabileceksiniz.
12 dakikalık
En İyi Satış Otomasyonu Araçları: 8 Seçenek
En İyi Satış Otomasyonu Araçları: 8 Seçenek
Günümüzde işletmeler daha az bütçeyle daha çok şey yapmaya çalışıyor ve bu amaçla manuel yürütülen görevleri azaltmaya odaklanıyor. Aynı nedenle her departman için yazılım ve otomasyon kullanmak giderek daha önemli hâle geliyor. Satış departmanı söz konusu olduğunda, satış otomasyon uygulamaları kullanmak, her şeyden önce bu departmanın zaman kazanmasını ve iş akışını çok daha verimli hâle getirmesini sağlıyor. Bunu mümkün olduğunca hızlı ve sorunsuz şekilde elde edebilmek için kullanabileceğiniz en iyi uygulamaları aşağıda bulabilirsiniz.
12 dakikalık
Yeni Başlayanlar İçin Potansiyel Müşteri Oluşturma Rehberi
Yeni Başlayanlar İçin Potansiyel Müşteri Oluşturma Rehberi
Sıcak ve soğuk çağrılar ile müşteri kazanma geçmişte kaldı. Artık çevrimiçi dünyada kullanabileceğiniz yeni müşteri kazanma yöntemleri var ve bu makalede onlardan bahsedeceğiz. İlk olarak potansiyel müşteri tanımını yapacak, ardından potansiyel müşteri bulma nedir sorusunu cevaplayacak ve daha sonra potansiyel müşteri nasıl bulunur sorusuna odaklanarak müşteri adayı kazanma tekniklerinden bahsedeceğiz.
12 dakikalık
Satış Otomasyonu Hakkında Bilmeniz Gerekenler: Nedir, Nasıl Yapılır?
Satış Otomasyonu Hakkında Bilmeniz Gerekenler: Nedir, Nasıl Yapılır?
Bugüne kadar bir anlaşmayı takip etmeyi unutup bir satışı kaçırdığınız oldu mu? Peki CRM yazılımınıza müşteri bilgileri eklerken değerli dakikalar kaybedip potansiyel bir müşteriyi elinizden kaçırdınız mı? Raporlar hazırlamak ve ihtiyacınız olan müşteri bilgilerine ulaşmak için her seferinde dakikalarca uğraşmanız gerekiyor mu? Bu sorulardan en az birine evet cevabını veriyorsanız işletmenizin satış süreci verimli ilerlemiyor demektir ve satış otomasyonu tüm bu sorunlara çare olabilir. Bu makaleyi hazırlamamızdaki amaç da zaten bu: Satış otomasyonunu tanımlayarak başlayacak ve satış otomasyonu nasıl yapılır sorusunu farklı perspektiflerden cevaplayacağız.
12 dakikalık
E-Posta Pazarlama Otomasyonu Nedir, Nasıl Yapılır?
E-Posta Pazarlama Otomasyonu Nedir, Nasıl Yapılır?
Pazarlamacıların %65'inin e-posta pazarlama kampanyalarından yararlandığını, %71i’nin bu amaçla otomasyon yazılımları kullandığını, e-posta kullanıcılarının sayısının 2025 yılına kadar 4,6 milyara ulaşmasının beklendiğini ve günde 300 milyardan fazla e-posta gönderildiğini biliyor muydunuz? Doğru şekilde kullanıldığı sürece, e-posta pazarlaması her türden işletme için son derece faydalı olabilir.
12 dakikalık
İş Akış Otomasyonu Nedir ve Size Nasıl Yardımcı Olur?
İş Akış Otomasyonu Nedir ve Size Nasıl Yardımcı Olur?
Verileri manuel olarak girmek, kimin ne yapması gerektiğini belirlemek için görev listeleri oluşturmak ve bunları denetlemek sadece sıkıcı değil aynı zamanda oldukça verimsizdir. Değerli zamanınızı ve kaynaklarınızı boşa harcayarak üretkenliğinizi azaltır. Araştırmalar, her sektörden çalışanların %90’ından fazlasının zaman alan ve kendini sürekli tekrarlayan görevler yaptığını gösteriyor. Neyse ki bu tür görevleri otomatikleştirmek, insanlardan kaynaklanan hataları neredeyse tamamen ortadan kaldırmak ve her çalışanın sadece önemli işlere odaklanmasını sağlamak için bir çözüm var: iş akış otomasyonu.
12 dakikalık
En İyi Kanban Panosu ve Gannt Şeması Programları (2024)
En İyi Kanban Panosu ve Gannt Şeması Programları (2024)
Kanban panosu ve Gantt şeması kullanarak görevleri daha iyi planlayabilir, takip edebilir ve son teslim tarihleri ekleyerek üretkenlik ile verimliliği artırabilirsiniz. Bu makalede, bu araçlardan kolay ve hızlı şekilde yararlanmaya başlamanızı sağlayacağız. Önce ne olduklarını izah edecek, sonra da bu araçları içeren en iyi programların güncel bir listesini paylaşacağız.
12 dakikalık
Takım Yönetimi için Liderlik Tarzları: Hangisi Size Daha Uygun?
Takım Yönetimi için Liderlik Tarzları: Hangisi Size Daha Uygun?
Gerçek bir lider benzersizdir. Her liderin belirlenen hedeflere ulaşmak ve takımlarını motive etmek için kullandıkları farklı bir tarzı vardır. Bu tarz, bazen demokratik bazen otokratik olabilir fakat her hâlükârda çalışanları teşvik eder ve onları belirli bir vizyon etrafında bir araya getirir. Takım liderleri, her tür işletme ve proje için değerlidir, hatta her ikisinin de başarıya ulaşması için önemli bir unsurdur.
12 dakikalık
Bunları da beğenebilirsiniz
Bloglar
Web Seminerleri
sözlükçe

Free. Unlimited. Online.

Bitrix24, herkesin birbiriyle iletişim kurabileceği, görevler ve projeler üzerinde çalışabileceği, müşteri yönetimi ve daha pek çok işlemi gerçekleştirebileceği bir platformdur.

Ücretsiz başlayın