CRM

Bitrix24 CRM'de Geri Dönüşüm Kutusu

Bitrix24 CRM'de Geri Dönüşüm Kutusu
Yuliya Skorobogatova
March 14, 2019
Son güncelleme: March 18, 2019

Bugün Bitrix24 CRM’ye eklenen harika bir yeni seçeneği, CRM içindeki Geri Dönüşüm Kutusu’nu tanıtmak istiyoruz.

Bu seçeneği doğrudan CRM menüsünde bulabilirsiniz. Bir CRM unsurunu sildiğinizde geri dönüşü olanaksız biçimde silinmez. Silinen tüm şirketler, kontaklar, anlaşmalar ve aday müşteriler önce geri dönüşüm kutusuna gider.

Unutmayın ki sadece bir hesap yöneticisinin geri dönüşüm kutusundaki CRM unsurlarını kalıcı olarak silme erişimi vardır. Kurtarma seçeneği de yalnızca ticari plan kullanıcıları içindir. 

Daha fazla bilgi için lütfen bu Yardım Masası makalesine bakınız.


Ücretsiz. Sınırsız. Çevrimiçi.
Bitrix24, herkesin birbiriyle iletişim kurabileceği, görevler ve projeler üzerinde çalışabileceği, müşteri yönetimi ve daha pek çok işlemi gerçekleştirebileceği bir platformdur.
Bunları da beğenebilirsiniz
Görevler ve projeler
Bitrix24 Sürücü Senkronizasyonunda Yenilik
Haberler
E-posta senkronizasyonu ve e-posta kopyalarının
Bitrix24’teki Yenilikler
Görevler ve projeler
Bitrix24'te artık 10 kullanıcıya kadar ücretsiz video konferans yapabilirsiniz