Bitrix24 hesabınız başarıyla silindi
İstediğiniz zaman yeniden başlayabilirsiniz
ve yeni bir Bitrix24 hesabı oluştur
Bitrix24 hesabı, Hizmet Koşulları uyarınca silindi